Beräkningsprogram

Enventus har utvecklat en egen serie beräkningsprogram där var och en kan gå in och göra egna beräkningar på värmeväxlare ur vårt produktsortiment.

Programmen är gratis, lätta att använda och går att använda på alla vanliga PC-datorer.

Enventus Calculation ver 5.6.0

Enventus Calculation ver 5.6.0 är vårt beräkningsprogram där ni kan få information om temperaturverkningsgrad, tryckfall m.m. för alla våra tillgängliga produkter.

Vänligen ladda ner Enventus Calculation för installation på er lokala PC. På begäran erhålls en prisfil vilken möjliggör egna prisberäkningar på önskad produkt. För hjälp kontakta: it@enventus.com eller ring oss.

Ladda ner programmet ver 5.6.0

Enventus Blackbox

För de kunder som har egna dimensioneringsprogram har Enventus utvecklat en programserie med namnet Enventus Blackbox. Serien är en “beräkningsmotor” som lämpar sig väl att integrera med befintliga eller nyutvecklade programvaror. Enventus Blackbox består av två delar, vilken som bör användas beror på vilka möjligheter som finns i det programmeringsspråk som används.

Enventus Blackbox DLL
Enventus Blackbox DLL är en ActiveX-Dll och är den vi rekommenderar för de flesta användarna. Enventus Blackbox DLL fungerar utmärkt i t ex Microsoft Visual Basic.

Enventus Blackbox Wrapper
Om ni utvecklar program i en äldre utvecklingsmiljö är det möjligt att Enventus Blackbox DLL inte kan hanteras. Då kan förmodligen Enventus Blackbox Wrapper användas som ett klister mellan dll-filen och er applikation. Blackbox Wrapper utnyttjar filer för att kommunicera med ert program och kan därför användas från applikationer skrivna i nästan vilket språk som helst.

Mer information
Om ni vill använda Enventus Blackbox i ett eget program, vänligen kontakta oss för mer information.